Makelaar Nijkerk – Het vinden van een huis begint bij de juiste makelaar!

M

De woning markt is ontploft. Woningprijzen rijzen de pan uit en de huurprijzen zijn torenhoog. Wachtlijsten meters lang en veel woningen zijn in een mum van tijd verkocht. Om daar nog tussen te komen is het belangrijk een goede makelaar Nijkerk in de armen te nemen. Een geschikt huis vinden voor uw situatie is immers niet van de een op de andere dag geregeld. Er komt veel bij kijken en goede begeleiding is daarin essentieel.

Bent u gebaat bij een makelaar Nijkerk welke u goed begeleiden kan in uw woningbehoeften? Dan zit u bij Domicilie makelaars aan het juiste adres. Zij hebben namelijk alles in huis om u uitstekend van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat u een woning vinden kan. Een woning die past bij uw (gezin)situatie welke ook aansluit bij wensen en eisen.

Makelaar Nijkerk

De eerste stap is het belangrijkst om uw nieuwe woning te vinden. Deze eerste stap is een vrijblijvend gesprek bij u thuis om uw wensen en eisen door te nemen. Daarbij kan er direct een (gratis) waardebepaling gedaan worden van uw woning. Op deze manier kan er vast gesteld worden waar iedereen aan toe is en wat de doelen zijn. Deze zijn op deze manier realistisch vast te stellen. Ook de verwachtte opbrengst van het huis is immers essentieel bij het vinden van een nieuwe.

Kortom mag er niks over het hoofd gezien worden. Deze DomicilieMethode® is ontwikkeld voor de verkoop van ieder huis. Dit zorgt ervoor dat er overzicht en helderheid is in en over het proces. Als makelaar Nijkerk is dit uniek. Het is een in drieën opgesplitst proces dat expertise vereist.

Drie delen

Als eerste wordt er een marketingplan gemaakt voor de verkoop van uw woning. De woning wordt hiermee op de beste manier onder de aandacht gebracht. De juiste doelgroep krijgt jullie woning te zien wat de potentie tot verkoop sterk vergroot. Daarbij is ten tweede nauw contact tussen u en makelaar essentieel. Bezichtigingen en open dagen voor uw woning worden ook gerealiseerd.

Na akkoord op een bod zorgen zij er als volwaardig makelaar Nijkerk voor dat alles notarieel afgewikkeld wordt. Zodat, alles in orde is om er een definitieve verkoop van te maken.

Informatie en contact opnemen

Bent u benieuwd wat zij hierin voor u en uw woning kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Als makelaar Nijkerk staan zij u graag bij. Kijk daarom op de website verder om meer te lezen hierover of bel ze gerust even, zij staan u graag te woord!