De reis van de Bijoux groothandel

D

Je zal vast wel eens gehoord hebben van de Bijoux groothandel. Deze groothandel beschikt over een groot assortiment als het gaat om de sieraden. Ze hebben ringen, armbanden, colliers en oorbellen in het assortiment. In deze categorie├źn zijn de sieraden geheel handmatig gemaakt. De sieraden verschillen wel van materiaal. Sommigen zijn van kralen gemaakt en deze zijn dan letterlijk aan elkaar geregen. Ook zijn er sieraden van andere materialen, zoals zilver of van een soort touw. Ook hier zitten weer vele verschillende artikelen. Zo zijn er schakelarmbanden, maar ook geweven. Je ziet het al, bij Bijoux groothandel kun je terecht voor alle smaken in sieraden. Je zal je ogen hier uitkijken.

Hoe het allemaal begon

Bijoux groothandel is ontstaan door een stel. Zij begonnen met sieraden maken voor op lokale markten en stonden hier dan dagenlang. Ze merkten al snel dat de sieraden in smaak vielen en dat ze harder moesten aanpoten om genoeg te maken. Soms zaten ze zelfs met visites sieraden te rijgen, om genoeg sieraden te hebben voor op de lokale marktjes. Op een gegeven moment werd het zo groot dat ze moesten uitbreiden naar een winkel en werden zo langzamerhand een groothandel. Momenteel zijn ze zelfs bezig met het internationaal opereren en zijn de leverancier van verschillende winkels die sieraden verkopen.

Oprichters nog steeds actief

Terwijl de oprichters van Bijoux groothandel ouder werden, is het bedrijf overgenomen door de twee dochters. Zij zijn nog steeds de eigenaressen van de groothandel. Terwijl zij dit zijn, zijn de oprichters nog steeds er betrokken bij het bedrijf. Tegenwoordig kunnen ook particulieren weer sieraden rechtstreeks kopen bij de Bijoux groothandel. Echter moeten zij wel naar een fysieke winkel om de sieraden aan te schaffen. Hier kunnen zij een gigantisch assortiment verwachten en kunnen ze ook bijna alle mogelijke artikelen kopen. Wanneer je echt op zoek bent naar een bepaalde sieraad, dan kun je deze ook bestellen.