Durea schoenen voor het ultieme loopcomfort

D

Het is van belang dat u in uw dagelijks leven natuurlijk ook uw voeten niet vergeet. Ten slotte is verzorging van uw voeten erg belangrijk, aangezien ze uw lichaam dragen en ook deels zorgen voor een goede lichaamshouding. Als de basis van een fijn loopcomfort en een goede pasvorm mist, kan dit klachten met zich mee brengen. Het is belangrijk dat u kwalitatieve schoenen zoekt die bij u past en uw breedtemaat. Zo zijn er diversen breedtematen aan schoenen verkrijgbaar, namelijk E smal, G normaal, H breed tot aan K extra breed.

Durea Go schoenen

Nu ook in de collectie van Durea, een aparte lijn genaamd Durea Go. Durea Go staat bekend vanwege de speciaal ontwikkelde zool die in samenwerking met de universiteit van Groningen ontwikkeld is, en waarbij sterk gelet is op de bijzondere looppatronen van de voet, waarbij een optimale zool ontwikkeld is. Het dagelijks lopen kost hierdoor veel minder energie en u heeft een uitgeruster lichaam. Tevens stimuleert de Durea Go schoen een natuurlijke houding van uw lichaam. Extra loopcomfort en energie bij iedere stap, voor heerlijk uitgeruste voeten.

Assortiment

De tijd dat comfort niet samenging met een stijlvolle uitstraling is gelukkig voorbij. Durea biedt comfortabele en fraaie boots en sneakers en daarnaast elegante veterschoenen, pumps en sandalen. De schoenen van Durea hebben allemaal een comfortabele hak, een onderzool met veel grip en een zacht en verend voetbed. Extra bandjes over de wreef of stevige vetersluitingen zorgen voor steun en draagcomfort. De speciale Durea-GO modellen met gele onderzool stimuleren een natuurlijke houding van het lichaam en zorgen voor een voortdurend fit en energiek gevoel. Dit is fijn wanneer u vaak langdurig moet lopen of juist veel stilstaat. 

Naast damesschoenen zijn er ook herenschoenen en kinderschoenen in diversen breedtematen verkrijgbaar met de juiste pasvorm en loopcomfort. Voor een optimale houding en comfort tijdens het lopen en de dagelijkse werkzaamheden.

Krisman & Westeneng Schoenmode

Benieuwd geworden naar het ruime assortiment of wilt u graag deskundig advies op het gebied van schoenen om uw loopcomfort te verbeteren? Bij Krisman & Westeneng Schoenmode staat kwaliteit en zorg voor uw voeten hoog in het vaandel. Hier zijn deskundige medewerkers te vinden die u graag verder helpen.