Meistersinger kopen? Doe dat bij ons

M

Als je op zoek bent naar een echte Meistersinger, zal je snel doorhebben dat er tig aanbieders zijn van dit merk. Hoe weet je nu bij welke aanbieder je je horloge moet gaan kopen. Allereerst is prijs natuurlijk een belangrijke factor. Stel dat de ene aanbieder voor hetzelfde horloge 20 euro meer vraagt, dan is het vanzelfsprekend dat je het horloge bij een andere partij koopt. Maar niet alleen is prijs een belangrijke factor. Ook is het verstandig om te kijken welke aanbieder officieel dealer is van Meistersinger. Als dit het geval is, weet je zeker dat je een echt exemplaar zal ontvangen en dat je voor eventuele garantie bij zowel de aanbieder als de fabrikant terecht kunt. Bij sommige aanbieders zal nog korting krijgen ook, omdat je bij de officieel dealer het horloge koopt.

 

Koop hier je horloge

Wij zijn een aanbieder dat inderdaad officieel dealer is van Meistersinger, maar wij verkopen de producten voordeliger dan onze naasten concurrenten. Wanneer je je horloge bij ons hebt besteld op een werkdag voor 16 uur, dan zal het horloge de volgende dag bij u worden thuisbezorgd. Daarnaast hebben wij een uitgebreide service. Zo kunt u zelf de gewenste bezorgdatum kiezen en kan je altijd terugkomen als er iets mis is met het horloge. Natuurlijk kan het horloge ook opgehaald worden als dat voor u beter uitkomt. Wanneer u toch twijfels krijgt over het horloge kunt u het binnen 14 dagen terugsturen en het volledige bedrag teruggestort krijgen.

 

 

De bezorging van een Meistersinger

 

Gefeliciteerd! Je bestelling is verzonden en je wacht de bezorging af van je gloednieuwe Meistersinger. Niet getreurd deze zal snel worden bezorgd bij je.  Dat niet alleen, het horloge is verzekerd verzonden. Dit betekent dat het horloge geheeld verzekerd is als het om de een of andere reden kapotgaat tijdens de bezorging.