Bosch robotmaaiers: maaien zonder moeite

B

Wil je jouw gazon goed verzorgen zonder daar zelf enige moeite voor te hoeven doen? Bosch heeft verschillende robotmaaiers op de markt gebracht die jou al het werk uit handen nemen. Bosch staat bekend om goede kwaliteit en ontwikkelt stille en milieuvriendelijke robotmaaiers. Hieronder worden de Indego 350 en Indego 400 nader beschreven. Beide modellen kunnen de maaisessies onthouden en beschikken over de mulchfunctie, waardoor het gras steeds opnieuw bemest wordt en jij niet de grasresten hoeft te verwijderen.

Indego 350

Met de Indego 350 houd je jouw grasveld mooi terwijl jij in rust en stilte kunt genieten van de tuin. Deze robotmaaier met drie scherpe roterende messen werkt namelijk zeer geruisloos en maakt dankzij de Auto Calender Function zelf een maaischema voor jouw specifieke gazon. Het apparaat berekent met Logicut de efficiëntste route en voert het maaien zelfstandig uit. De robotmaaier laadt zichzelf op door zelfstandig terug te keren naar het basisstation. Deze maairobot maait oppervlakten tot 350 m² en kan een hellingsgraad van 27% goed aan.

Indego 400

Voor een groter grasveld is de Indego 400 zeer geschikt. Deze robotmaaier van Bosch maait probleemloos een grasveld tot 400 m² en kan een gazon met 27% hellingsgraad prima onderhouden. Ook deze grasrobot beschikt over een Logicut-functie en kan daardoor de snelste en efficiëntste route berekenen om het grasveld te maaien. Tevens onthoudt het apparaat waar hij al is geweest, zodat het maaien gestructureerd verloopt. Net als de Indego 350 detecteert de robot grasmaaier obstakels die in de weg liggen en gaat de robot er vanzelf omheen.

Connect-modellen

Van zowel de Indego 350 als de Indego 400 zijn ook nog Connect modellen verkrijgbaar. Deze robotmaaiers zijn bestuurbaar via de tablet of smartphone. Zo kun je altijd en overal jouw Bosch robotmaaier controleren en aan het werk zetten; ideaal als je bijvoorbeeld vaak in het buitenland bent of het maaiwerk vanaf jouw werkplek wilt regelen.