Dakdekker met de juiste dakverzorging

D

Als u een nieuw dak nodig heeft, dan wilt u graag dat dit professioneel gedaan wordt. U wilt een stevig en duurzaam dak waar u weer een poosje mee vooruit kunt. Ook als u een daklekkage heeft is het prettig als dit vakkundig gerepareerd wordt. Een goed dak boven uw hoofd is ten slotte erg belangrijk. Bij Kewodak werken daarom alleen maar specialisten met ruime ervaring op het gebied van platte daken. Wij zorgen al 30 jaar lang voor de aanleg, het onderhoud en de reparatie van platte daken.

Daklekkage verhelpen

Kewodak is uw dakdekker Voorburg als er een spoedreparatie aan uw dak nodig is. Bij een daklekkage kunt u direct contact opnemen met onze service afdeling, dag en nacht. Wij staan dan meteen voor u klaar om de lekkage te verhelpen, zodat de schade niet groter wordt. Snelle reparatie bij een lekkend dak is noodzakelijk om de reparatiekosten binnen de perken te houden. Hoe langer wordt gewacht met de reparatie, hoe groter de kans op dure reparaties. In het ergste geval kan zelfs vervanging van het hele dak nodig zijn. Dit wilt u waarschijnlijk graag voorkomen.

Dakinspectie aanvragen

Om inzicht te krijgen in de conditie van uw dak, kunt u bij Kewodak een dakinspectie aanvragen. Op onze website kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken. Wij komen dan bij u langs om uw dak te inspecteren. Als het nodig is voeren we ook direct kleine reparaties uit. Voor regelmatige inspectie en onderhoud van uw dak kunt u een onderhoudscontact afsluiten. U bent op die manier altijd verzekerd van een stevig en lekkagevrij dak. Als u advies nodig heeft over uw platte dak, of u heeft vragen, dan kunt u ons contactformulier invullen. Ook voor een dakdekker Hoofddorp bent u bij ons aan het juiste adres.