De voordelen van Barebells eiwitrepen

D

Eiwitrepen zijn momenteel in allerlei verschillende soorten en maten te verkrijgen. Vele fabrikanten hebben eiwitrepen ontwikkeld met daarbij allerlei lekkere smaakjes. Er zijn echter maar een paar fabrikanten die er met kop en schouders boven uit steken. Eén van die fabrikanten is Barebells. Deze eiwitrepen komen oorspronkelijk uit Zweden en hebben hun plekje veroverd binnen de Nederlandse markt. Maar, waarom eigenlijk? Wat zijn nou écht de voordelen van de Barebells eiwitrepen?

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van de Barebells eiwitrepen is het feit dat één eiwitreep maar liefst 20 gram aan eiwitten bevatten. Daarentegen bevat één reep maar maximaal 2 gram suikers en ook maar 200 gram koolhydraten. Die mix van ingrediënten is exact waar een fanatieke sporter op zoek naar is.

Daarnaast heeft Barebells het voor elkaar gekregen om de smaaksensatie erg goed na te bootsen. Probeer maar eens één van de smaken; je zal verbaasd zijn. Barebells heeft overigens vijf smaken in het assortiment; Caramel & Cashew, Coconut Choco, Cookies & Cream, Salty Peanut en White Chocolate Almond.

In vergelijking met andere fabrikanten van eiwitrepen hebben de repen van Barebells écht een unieke smaak. Probeer het maar eens uit!

Algemene voordelen

Bovenstaande voordelen zijn de voordelen die pleiten voor het kopen van Barebells eiwitten. Voor de volledigheid benoemen we hieronder nog de voordelen van een eiwitreep in het algemeen:

  • De eiwitten ondersteunen sterkere spieren;
  • De eiwitten zorgen voor een instandhouding van de spiermassa;
  • De eiwitten zorgen voor een snel en volledig spierherstel;
  • De lage hoeveelheid suikers en koolhydraten zorgt ervoor dat je geen onnodige voedingsstoffen binnen krijgt.

Deze voordelen zorgen ervoor dat je efficiënt en veelvuldig kan trainen. Dankzij de eiwitten komen je spieren op de juiste manier tot stand en herstellen je spieren ook naar wens.