Vindt uw zakelijke taaltraining, steun KWF

V

Bent u op zoek naar een cursus Italiaans, maar dan wel voor zakelijke doeleinden? Dan heeft u niets aan een gewone Italiaanse cursus. U heeft een zakelijke taalcursus nodig, gericht op jargon en belangrijke aspecten van de branche waarin u werkzaam bent. U wilt effectief leren communiceren met uw Italiaanse collega’s en misschien wilt u wel leren om overtuigende presentaties te geven. Of richt u zich liever op het opstellen van foutloze brieven en e-mails? Wat uw leerdoelen ook zijn, bij The Square Mile vindt u altijd de zakelijke taaltraining die u nodig heeft.

Leer efficiënt

Bij The Square Mile werken we alleen met taalcursussen op maat. Dit doen we, omdat iedere cursist andere leerdoelen heeft en op een andere manier kennis eigen maakt. Ons doel is dat u aan het einde van uw taaltraining alles weet wat u nodig heeft om optimaal uw functie te kunnen vervullen. Om dit te bereiken zullen onze trainers voorafgaand aan de cursus met u in gesprek gaan over uw leerdoelen. Ook wordt bij het samenstellen van de taaltraining rekening gehouden met uw branche en functie. Tijdens de trainingen worden diverse leermiddelen aangeboden, zodat u effectief kunt leren.

Wat werkt voor u?

Bij ons taleninstituut kunt u naast een cursus Italiaans ook cursussen volgen in andere talen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een cursus zakelijk Duits, Engels, Frans of Spaans. Alle trainingen zijn op diverse niveaus te volgen en onze cursussen zijn zowel op onze trainingslocaties te volgen als in-company. Ook als u een erg druk schema heeft kunt u bij ons een taaltraining volgen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een cursus op afstand of een spoedcursus. The Square Mile biedt vele mogelijkheden op het gebied van taaltrainingen. Neem gerust contact met ons op, zodat wij met u de opties kunnen doornemen voor uw bedrijf.

Let op: Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor KWF Kankerbestrijding. Daar hebben we uw hulp bij nodig. We proberen samen met uzo veel mogelijk op te halen voor het goede doel. Doe nog mee!