Bedrijfspsychologie

B

Loopt het op uw werk allemaal niet zo lekker, en wilt u daar verandering in brengen? Dan ben je bij de bedrijfspsychologie van Inflo in vertrouwde handen. Een bedrijfspsycholoog specialiseert zich in de werkende mens. Iedereen heeft namelijk overzicht en de juiste balans nodig, of u nu manager bent, zelfstandig ondernemer, directeur, eigenaar, vakman of medewerker. Want een vertrouwd gevoel geeft rust.

Wanneer is bedrijfspsychologie nodig?

Bevindt u zich op een punt dat je de energie mist om de dag naar uw hand te zetten zoals je dat voorheen deed? Werken teams binnen de onderneming niet meer optimaal samen? En lijkt het alsof u niet meer uit die fut raakt? Dan heeft u professionele coaching nodig.

Psycholoog Helmond

Als bedrijfspsycholoog van Helmond, studeerde ik eerst bedrijfskunde, daarna psychotherapie. Mijn aanpak is gebaseerd op nuchtere wetenschap en vooral ervaring. Ik leid u in een ontspannen sfeer weg uit het gevoel van onrust en onveiligheid. Zodat u de regie en uw passie (terug) vindt en weer succesvol bent.

Stress therapie

Bij psycholoog Helmond kunt u ook terecht voor werkstress, of andere vormen van stress. Want wat de één stressvol vindt, daar heeft een ander misschien geen last van. Stress bij het werk komt erg veel voor. Hiervoor zijn dan ook veel oorzaken, namelijk:

  • Een slepend conflict
  • Een lawaaierige omgeving
  • Gepest worden
  • Moeilijk op tijd kunnen stoppen met werken
  • Weinig invloed op je werkdruk
  • Een langverwachte promotie niet krijgen
  • Een dreigend ontslag, etc.

Heeft u veel last van stress en gaat dit maar niet weg? Door erover te praten krijgt u weer grip op uw emoties en vindt u een methode om daarmee om te gaan.
Merkt u dat u wel wat hulp kunt gebruiken bij het terugvinden van uw passie, regie en succes? Neem dan contact op met psycholoog Helmond, Inflo, en laat u zo snel mogelijk helpen.