Schoon gebit in optimale conditie

S

Het poetsen van de tanden is een van de beste manieren om je gebit schoon, gezond en vrij van gaatjes te houden. Tandartsen adviseren dan ook om dit twee maal per dag te doen. Tussen het poetsen door kun je daarnaast tandenstokers, flosdraad en ragertjes of miniborsteltjes gebruiken. Ook tandartsbezoek mag uiteraard niet ontbreken.

Sommige mensen zijn geneigd om alleen een afspraak voor controle bij de tandarts te maken als het echt niet meer anders kan. Er is dan bijvoorbeeld sprake van ondraaglijke kiespijn, een diepliggende ontsteking of ernstig geïrriteerd tandvlees. Het is vanzelfsprekend overbodig om te zeggen dat je beter eerder kunt gaan.

Periodieke controle voorkomt gebitsproblemen

Het voordeel van een periodieke controle bij de tandarts is dat aandoeningen, gaatjes, ontstekingen en andere klachten op tijd kunnen worden vastgesteld. Op termijn zal dit voordeliger voor je portemonnee en beter voor je tanden en tandvlees zijn. Voor regelmatige mondzorg in Culemborg kun je terecht bij de tandartsenpraktijk. Je bent er verzekerd van tandheelkundige hulp waarbij jij centraal staat.

Ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht
Tandartsenpraktijk Culemborg doet er alles aan om jou als patiënt op je gemak te stellen. Als je moeite hebt om een tandarts te bezoeken en zenuwachtig bent, zal op een ontspannen manier uitleg worden gegeven. Dit geldt overigens niet alleen voor jonge patiëntjes, maar ook voor volwassenen. Moderne apparatuur, een klein team en persoonlijke aandacht maken dat je uiteindelijk ontspannen in de stoel ligt. Een afspraak maken bij de beste Culemborg tandarts doe je eenvoudig online.