Waarom kies je voor een overhemd van hogere kwaliteit?

W

Je kent het wel. Het is weer tijd om je garderobe te voorzien van nieuwe overhemden, omdat jouw vorige hemden zijn versleten. Hoe kan het toch dat dit zo vaak gebeurt? Veel overhemden beginnen namelijk al te slijten na 20 wasbeurten. Lees snel verder en ontdek waarom je niet moet besparen op de aanschaf van een kwaliteitsoverhemd als Profuomo, Circle of Gentlemen, Michaelis of Seidensticker.

De markt voor goedkopere kleding is booming. Winkels als Bijenkorf verdwijnen uit het straatbeeld en maken plaats voor de Primark. Men houdt de hand op de portemonnee en dat is duidelijk zichtbaar in het topsegment. Veel – van oorsprong luxe – merken zijn hun weg naar beneden ingeslagen en leveren in op kwaliteit. Op deze manier kunnen zij hun overhemden voor €80 aanbieden in plaats van €100. Een slechte tendens als je het ons vraagt. Is het namelijk wel slim om overhemden van lagere kwaliteit te kopen? Neem je genoegen met meer slijtage, slechtere pasvorm en vaker voor een herhaalaankoop naar de winkel moeten?

Profuomo, Circle of Gentlemen, Michaelis & Seidensticker overhemden

Er zijn een aantal merken die duidelijk boven het maaiveld uitsteken. Prachtige overhemden, die op lange termijn absoluut geld besparen. Een overhemd van een van bovenstaande merken staat garant voor kwaliteit en gaat gepaard met meerdere jaren draagplezier en comfort. Aankopen doe je hier:

* Profuomo * Circle of Gentlemen * Michaelis * Seidensticker

Waarom is een ‘duur’ overhemd beter?

Het woord ‘duur’ hebben we bewust tussen aanhalingstekens gezet. Zo ‘duur’ is een overhemd namelijk niet. Kies je voor een eenmalig hogere investering maar voor jaren plezier, of kies je voor meermaals een klein bedrag uitgeven en ook nog concessies maken op het comfort van het hemd? Kwaliteitskleding kopen is een investering in jezelf. Je voelt je zekerder en dit heeft een positieve uitwerking op jezelf.

Nog niet zo heel lang geleden waren de betere hemden veel meer in trek. Waarom? Vanwege de betere weeftechnieken, de gekozen katoensoorten en prachtige afwerking van de details. Op de webshop overhemden.com maken wij geen concessies als het gaat om kwaliteit. Eerlijke hemden voor een eerlijke prijs. Een duurzaam product, klaar voor heel wat jaartjes genot!