Tips Zorg

Ontzuren

O

Door ongezonde levensstijl, maar ook door eventueel stress kan het zuur-base-evenwicht van het lichaam verstoord worden. De verzuring van het lichaam merken we steeds vaker. Teveel zuren kunnen het lichaam belasten en kosten veel energie. Met deze manier wordt de basis gelegd voor veel ziektes. Weinig mensen doen iets aan de verstoorde zuurbalans. Maar als u de link legt naar een verstoorde zuurbalans dan ligt de oplossing niet zo ver meer weg, denkt u dan maar eens aan ontzuren.

Voorkomen

Als u op het moment nog geen klachten hebt, maar u heeft wel al teveel zuren, dan is het toch nog handig om uw lichaam te ontzuren. Dit heeft geen negatieve gevolgen op het lichaam, ook geen na effecten. Dit helpt toekomstige klachten te voorkomen, het is ook beter klachten te voorkomen voordat ze ontstaan. Zo kunt u er voor zorgen dat u altijd klachtvrij bent.

Driesstappenplan

Het driesstappenplan van P. Jentschura brengt gezondheid dichterbij schoonheid. De drie stappen bevatten Reiniging, regeneratie en uitscheiding. Het driesstappenplan dient voor het begin met ontzuren van je lichaam.
Stap 1 Zorgt voor het losmaken van de afvalstoffen uit je weefsels. Doordat de afvalstoffen loskomen splitsen de slakken.
Stap 2 Neutraliseert en voert de opgeloste afvalstoffen af. Zo worden de afvalstoffen verbonden met plantaardige vitaalstoffen, zodat deze stoffen kunnen worden uitgescheiden.
Stap 3 Met basisch mineraalzout zorgt u voor uitscheiding van de afvalstoffen over de huid. Het activeren van de ontzuring over de huid wordt veroorzaakt door de basische lichaamsverzorging.

Zonnevlecht

Bij Zonnevlecht is het mogelijk verschillende cursussen, opleidingen en producten rondom de paramedische geneeskunde volgen. De cursussen en opleidingen bevatten onder andere ontzuren, natuurvoeding en verschillende therapieën. Wij bieden producten dat de gezondheid van het lichaam stimuleren.Zonnevlecht heeft centrums gevestigd in Budel, Zwolle, Abcoude en België. Voor meer informatie bezoek onze pagina of neem contact met ons op.