Feest organiseren? Zorg dat alles tot in de puntjes verzorgd is

F

Een feest organiseren op locatie is zo een beetje het tofste wat je kunt doen voor je feest. Het geeft je feest of partij net dat beetje extra wat het verdient. Wil je dat je feest echt een daverend succes wordt op locatie? Zorg dan dat je goede afspraken maakt met je feestlocatie. Alleen dan weet je zeker dat het een droom feest wordt. De vraag is dan alleen: “welke afspraken moet je maken?” Dat is precies wat ik je ga vertellen in deze blog. Het maken van de juiste afspraken voorkomt dat je na afloop van het feest een zure nasmaak gepresenteerd krijgt in de vorm van een rekening. Dus zonder verder gedoe, hierbij de belangrijkste afspraken waar je zeker rekening mee moet houden.

Duidelijke afspraken over drank en catering

Laten we eerlijk wezen, op ieder feest wordt een behoorlijke hoeveelheid drank naar binnen gewerkt. Belangrijk is dat je hier enigszins zicht op houdt. Drank is duur en zeker wanneer 100 plus mensen lekker aan het borrelen zijn. Dus maak met je feestlocatie goede afspraken over het drankaanbod en over hoeveel drank je precies wilt inkopen. Je kunt de inname van drank enigszins reguleren door gebruik te maken van drankbonnen en consumptiebonnen. Vraag daarnaast om tijdens het feest op de hoogte gehouden te worden over de hoeveelheid drank die wordt geserveerd.

Afspraken over apparatuur

iedere goede feestlocatie heeft een hoop apparatuur in huis die je feest tot een daverend succes te maken. Belangrijk is dan wel dat je duidelijke afspraken maakt over welke apparatuur je tijdens je feest kunt beschikken. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een groot scherm om je feest extra kracht bij te zetten, maak dan goede afspraken over het gebruik van dit scherm. Breng samen met je feestlocatie in beeld welke apparatuur je graag wilt gebruiken en maak hier vaste prijsafspraken voor, zo kom je nooit voor verassingen te staan. Ga je een themafeest organiseren, dan is dit nog belangrijker, omdat de eisen dan vaak wat hoger liggen.

Succes

Wij wensen je boven alles heel veel plezier en succes bij het organiseren van je feest. Denk goed aan de bovengenoemde tips, dan weten we zeker dat jouw volgende feest een succes wordt.