Fysiotherapie aan huis: als langskomen onmogelijk is

F

Het is niet ondenkbaar dat op de praktijk langskomen helemaal niet tot de mogelijkheden bestaat. Wellicht heb je te maken met zware fysieke klachten en kun je je nauwelijks verroeren. Daarnaast is het denkbaar dat je geen tijd hebt of dat je niet beschikt over eigen vervoer. Het natuurlijke gevolg is helaas nog steeds te vaak dat afspraken worden uitgesteld. En dat terwijl de nood vaak hoog is. Jouw lichaam verdient een behandeling en jouw klacht verdient aandacht. Daarom kun je nu ook gaan voor fysiotherapie aan huis in Den Haag. Dat betekent een voorzichtige behandeling en persoonlijke aandacht. Ook specialistische disciplines zoals Sportfysiotherapie Den Haag behoren tot de mogelijkheden.

Wanneer aan te vragen?

Er zijn verschillende klachten te bedenken waardoor je het huis niet kunt verlaten, bijvoorbeeld in het geval van een operatie of een nieuwe knie. Andere voorbeelden zijn zwaardere fysieke ongemakken zoals hernia of zelfs spierziekten. In dat soort gevallen is de behoefte groot aan een op-maat en aan-huis behandeling. Hiermee geniet je van evenveel expertise en aandacht, maar profiteer je van het voordeel dat je jouw huis niet hoeft te verlaten. Kortom, een uitstekende oplossing in bovenstaande gevallen.

Maak een afspraak bij jouw thuis

Een afspraak aan huis is eenvoudig te regelen. We proberen hierbij met jou mee te denken. Plan daarom een afspraak in wanneer het jou het beste uitkomt. We gaan hierbij van start met een intakegesprek en luisteren naar jouw verhaal. We willen graag weten wat jouw klachten zin en verrichten een onderzoek, waarbij we specifieke actiepunten opstellen. Wanneer alles van beide kanten duidelijk is, beginnen we met de oefeningen. En een spoedig herstel. Heb jij dus behoefte aan een aan-huis behandeling? Kijk dan snel verder op onze website en neem contact op met onze specialisten. Wij zijn er om jou te helpen.