Goed verzekerd met ZorgDirect

G

December is de maand van verlanglijstjes, gezellig samen zijn met vrienden en familie en de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Maar je begint 2018 pas echt goed als de zorgverzekering op orde is. Met een verzekering van ZorgDirect ben je verzekerd voor de zorg die jij nodig hebt. En je regelt alles eenvoudig online. Het maakt niet uit of je je wilt aanmelden, een declaratie in wilt dienen óf dat je graag inzicht hebt in jouw zorgkosten. ZorgDirect maakt verzekeren namelijk zo transparant en gemakkelijk mogelijk.

Hoe ziet jouw zorgverzekering eruit?

Een zorgverzekering bij ZorgDirect kun je zelf samenstellen. Wil je een complete verzekering? Kies dan een basisverzekering, een aanvullende verzekering en een goede tandartsverzekering. Een basispakket is in Nederland verplicht, zodat iedereen verzekerd is voor de meest noodzakelijke medische zorg. Bij ZorgDirect heb je 100% keuzevrijheid, zodat je terechtkunt bij de zorgverlener waar jij je het prettigst voelt. Daarnaast zijn er maar liefst vijf verschillende aanvullende verzekeringen om uit te kiezen. Vind je het belangrijk dat er veel fysiobehandelingen in het pakket zitten? Of denk je baat te hebben bij alternatieve geneeswijzen? Jij bepaalt. Want met de juiste aanvullende verzekering en tandartsverzekering ga je zorgeloos het nieuwe jaar in.

Stap vóór 1 januari over naar ZorgDirect

Zo aan het einde van het jaar rijst natuurlijk de vraag: tot wanneer kun je overstappen van zorgverzekering? De overstapperiode startte dit jaar officieel op 12 november en eindigt standaard op 1 januari. Zorg dus dat je op tijd actie onderneemt als je wilt overstappen naar een verzekering van ZorgDirect. Het kost ook maar weinig tijd om je nieuwe zorgverzekering te regelen. Je stelt online het juiste pakket samen en je geeft je gegevens door. Meer hoef je niet te doen om 2018 goed verzekerd in te gaan.