Salland ZorgDirect, meer dan een lage premie!

S

Vallen jouw kosten voor je zorgverzekering ook altijd zo tegen? Wil jij daarom graag weten wat de kwalitatief goedkoopste zorgverzekering 2016 is? De definitieve samenstellingen en prijzen voor de zorgverzekeringen worden voor 2016 pas rond Prinsjesdag bekend gemaakt, maar je kunt wel alvast kijken naar een aanbieder die bij je past en die nu ook al scherpe tarieven heeft. Salland ZorgDirect is een zorgverzekeraar die graag een kwalitatief pakket levert voor een lage prijs en met alle gemakken die bij een moderne zorgaanbieder horen.

Kwalitatief goedkoopste zorgverzekering 2016

Je wilt natuurlijk een zorgpakket waarvoor je weinig premie betaalt. Dat is erg prettig, maar als je hierdoor slechte kwaliteit zorg krijgt, lage vergoedingen of niet de juiste zorg ontvangt bij jou in de buurt, ben je uiteindelijk misschien wel duurder uit.
Een zorgverzekering die aansluit op jouw wensen en behoeften en één met de juiste voorzieningen en een schappelijke premie is een betere keuze. Daarnaast is het belangrijk dat er altijd een gecontracteerde zorgverlener bij jou in de buurt is.
Hierdoor krijg je namelijk een uitstekende service en een scherpe prijs. Je kunt bij Salland ZorgDirect gemakkelijk en zelfs online een goede basisverzekering, een aanvullende verzekering of een losse tandartsverzekering afsluiten. Deze kun je samenstellen op de manier zoals hij het beste bij je past.

Moderne gemakken

Salland ZorgDirect is een aanbieder met een no-nonsense mentaliteit. Geen onnodige wachttijden en een uitstekende service. Ook het indienen van declaraties is een fluitje van een cent. Met de moderne ZorgDirect Declaratie-app op je smartphone is indienen zo gebeurd. Ook veel andere zaken kun je op een simpele manier zelf regelen. In jouw ‘MijnZorgDirect’ omgeving kun je veel handige formulieren vinden en bijhouden hoe het met de administratieve afhandelingen staat. Dit zijn de extra voordelen die deze zorgaanbieder nog aantrekkelijker maken.